top of page
Фотогалерия

В изпълнение на  ПЛАН-ПРОГРАМА ЗА ДЕЙСТВИЕ 2021 година ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА на 09.06.2021 г се проведе състезание по приложно колоездене с ученици от 4 и 5 клас. На победителите бяха раздадени предметни награди.

С великолепно изработените макети , които учениците от 4б клас подготвиха за часа по Човекът и природата - изградиха първата си представа за Космоса и Вселената , за Слънчевата система и планетите. Поднесена изчерпателно и систематизирано, обяснихме нагледно връзките между обектите и явленията. Така улеснихме разбирането и трайното усвояване на знанията.

C излoжбa "Moят yчитeл" във фойето на 102 ОУ "Панайот Волов" бe oтбeлязaн Meждyнapoдния дeн нa yчитeля. B излoжбaтa cъc cвoи pиcyнĸи ce вĸлючиxa yчeници oт 5-7 ĸлac пoд pъĸoвoдcтвoтo нa yчитeля пo изoбpaзитeлнo изĸycтвo Елица Павлова. С тях те сърдечно благодариха на всички преподаватели за неуморния им труд и всеотдайност!

Награди и грамоти за 102 ОУ "Панайот Волов" в Международния конкурс в град Кащел Нови, Хърватия

Провеждане на интерактивен урок по Биология и здравно образование на тема "Мекотели" от г-н В.Марков с използване на интерактивна дъска и образователен софтуер Mozabook.

Благотворителен концерт